Nyheter

Välkommen Metin!

17
april
2018

Hjärtligt välkommen till Orbiconfamiljen, Metin Cömert!

Metin är utbildad VA-projektör och har läst en dussintal bygg kurser. Bland annat har han jobbat som mättekniker på JM Entreprenad. Utöver det har han praktiserat ca fyra månader som arbetsledare och kvalitetssäkrare på Schweiz största byggföretag. 

Du är efterlängtad Metin!
 

Vi söker medarbetare till Göteborg, Stockholm och Luleå!

13
april
2018

Vi står inför en kraftig expansion från ett mellanstort bolag med 50-talet medarbetare men med siktet på minst det dubbla.

Nu söker vi medarbetare till Göteborg, Stockholm och Luleå!

Läs om våra lediga tjänster här: Lediga tjänster

 

Välkommen Linda!

12
april
2018

Varmt välkommen till Orbicon, Linda!

Linda Franzén tog sin examen i maskinteknik med inriktning teknik och hållbar utveckling på KTH 2016. Sedan dess har hon hunnit arbeta i ett miljöprojekt med förorenad mark på Nynas samt på Trafikverket i projekt Ostlänken.

Vi på Orbicon är jätte glada över du utökar vårt kontor i Stockholm och hoppas så klart att du ska trivas hos oss!
 

Vi söker Controller / Ekonomichef till vårt huvudkontor i Göteborg

28
mars
2018

Vi står inför en kraftig expansionsfas från ett mellanstort bolag med 50-talet medarbetare men med siktet på minst det dubbla. Därför söker vi nu en controller och ekonomichef med övergripande ansvar för redovisning, bokslutsprocesser, analyser, budgetarbete, prognoser och rapportering. 

 

Läs hela annonsen här

Glad Påsk!

27
mars
2018

Det händer mycket på Orbicon nu men det är klart man hinner med en liten hälsning nu innan påskledigheten.

Vem vet vad påskharen bjuder på iår, kanske en anställning på Orbicon! 

Hitta ditt anställningsägg här!

Välkomna till Orbicon!

27
mars
2018

Varmt välkomna till Orbicon, Martina Fastlund och Veronica Nord!

Martina har precis tagit examen från civilingenjörsprogrammet i Miljö- och vattenteknik, Uppsala Universitet. Som examensarbete
undersökte hon arseniks löslighet i en grundvattenakvifer i Småland.

Veronica har en Fil. Kand. i Geovetenskap från Uppsalas universitet och är på god väg att bli klar på mastersprogrammet i Kvartärgeologi och klimatutveckling vid Stockholms universitet. 

Vi på Orbicon är glada över att ni utökar vårt kontor i Stockholm. 

Orbicons årliga konferens är avklarad

19
mars
2018

Detta året inriktade vi oss på att "Bygga broar " detta är viktigt i Orbicon då vi vill ha samma familjekänsla på samtliga kontor. 

Under två dagar hann vi med presentationer av våra nya verksamhetsområden, budget, ”fisken i vattnet”, affärs- och handlingsplaner, sociala medier, x-antal kannor med kaffe och te, mappstrukturer, klimatbokslut, karriärvägar och titlar, matlagning, kvällsaktiviteter, ”speed dating”, quiz m.m. 

Det är som alltid väldigt givande att träffa alla kollegorna för att få en tätare kontakt sinsemellan.

Vill ni ta del av vår klimatbokslut 2016 går...

Nytt ramavtal

13
mars
2018

Stockholm Vatten och Avfall har valt att teckna ramavtal med Orbicon avseende va-teknikska konsulter för projektering.

Ramavtalet löper i 3 år, med möjlighet till förlängning. Orbicon är mycket glada och stolta över detta kontrakt!

Vår nykomling har anlänt!

02
mars
2018

Äntligen!
Vår nykomling GM75 har anlänt till huvudkontoret! Nu ska den få lite nya och fina "kläder" också. 

Statens förorenade områden

02
mars
2018

Riksrevisionen har granskat hanteringen av förorenade områden som ägs av staten eller har förorenats av statlig verksamhet. 

Orbicons uppdrag är att kartlägga, sammanställa och rapportera de förorenade områden som faller under miljögarantin.

Läs mer om projektet här

Drömmer just Du om ett eget rum, 12 min från Stockholm city?

30
januari
2018

Vi söker just Dig som vill vara med att utveckla Orbicon tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med ett par års erfarenhet inom miljöområdet med inriktning inom t ex  förorenade områden, miljöinventeringar, förorenade byggnader, hydrogeologi, grundvattenmodellering, EDD eller miljökonsekvensbeskrivningar. 

Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister, varav ca 250 inom Miljö och Natur, är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med...

Orbicon söker Multitalanger inom VA

17
januari
2018

Utredare, projektörer samt uppdragsledare! Oavsett vilken roll du har så är det av största vikt för oss att du är driftig, ödmjuk och kreativ med ett stort fokus på kvalitet. Din nya chefs mål är att det ska vara härligt med fredag men att du ska längta till måndagen.

Vi välkomnar problemlösare inom VA att vara med och utveckla Orbicon tillsammans med våra drivna och kunniga medarbetare. Du har akademisk utbildning och ca 5-50 års erfarenhet inom VA.

Med ett team om ca 600 ingenjörer och specialister, varav ca 200 inom VA, är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med...

Nu satsar Orbicon strategiskt inom VA-teknik

16
januari
2018

Orbicon har sedan starten 1866 utfört kvalitativa tjänster i Danmark. Affärsområdet VA har växt till att bli en betydande stomme i bolaget och nu är det dags att följa upp med en satsning i Sverige.  
Orbicons strategiska satsning inom VA i Sverige har nu startats i och med rekryteringen av den nya VD´n Åsa Malmäng Pohl, byggledare Pär Rönngren och teamchef Magnus Prahl. Tillsammans har de en lång och gedigen erfarenhet av VA-projekt i roller som konsult, beställare och entreprenör.
Till deras förfogande finns 200 VA-kollegor i Danmark.
Initialt kommer fokus ligga på...

Snart utökar vi med en GM 75!

12
januari
2018

Om ni är intresserade av få hjälp med era geotekniktjänster eller miljötekniska markundersökningar så kontakta oss så bokar vi upp vår
nya borrvagn GM 75 för er. I och med detta så har vi nu 3 st borrvagnar.

 

Kontakta
Markus Nilsson
Teamchef, Geoteknik och Fält 
 
mnil@orbicon.se
070-57 59 065

BAS-U Certifiering

13
december
2017

Nu har vår medarbetare Pär Rönngren certifierats avseende BAS-U. Pär har behörighetsnivån kvalificerad, vilket innebär större och komplicerade byggnads- och anläggningsprojekt. 

BAS-U innebär att samordningsansvaret tas över, för att skapa en säker arbetsmiljö när byggprojektet skiftar från planering och projektering till utförande.