Orbicon gör stor satsning i Luleå med nya lokaler!

Orbicon gör stor satsning i Luleå med nya lokaler!

08 november 2018

Här siktar vi högt och planerar för framtiden men innan vi kommer dit så erbjuder vi nu kontor/kontorsplats där du får möjlighet att lära känna härliga grannar och få lite sällskap i en trivsam miljö. I dagsläget finns ett antal, väl tilltagna, möblerade kontorsplatser (4 st) med möjlighet att möblera upp ytterligare 4 st. 

Vi sitter centralt, en promenad in till Luleå centrum tar ca 7 minuter, busshållplats utanför kontoret. Kontoret är fullt utrustat med kök för medhavd lunch, omklädningsrum, dusch och wc. I källaren finns möjlighet till träning på gym, squash, bastu och relax. 

Ett flertal lunchställen finns i närheten av lokalerna och en fin slinga för lunchpromenad runt Varvet och Gültzauudden. Inte minst vill vi också framhålla närheten till vår fina plogade skridskobana runt Luleå vintertid. 

Saknar du arbetskollegor och vill ha några att äta frukost/lunch med? Då ska du flytta in till oss! Din granne och hyresvärd i andra hand blir Orbicon. Vårt mål är alltid hållbara lösningar och detta är ytterligare en av våra förträffliga lösningar! Ni får arbetsglädje, en kreativ miljö och trevliga kontorskollegor samtidigt som vi nyttjar hela vår lokal. 

Kontoret är belägen på Västra Varvsgatan 11 i Luleå och här finns allt ni behöver i en kontorsmiljö till och med möbler, det enda ni behöver tänka på är egen IT-utrustning och sysselsättning! 

Vi erbjuder upp till 1 års kontrakt för vårt mål är att till slut fylla platserna själva men till dess är ni så klart hjärtligt välkomna. 

Blev du nyfiken? Hör av dig till mig för mer information så bokar vi in en visning!

/Teamchef, Stig Sörlin.

 

 

Stig Sörlin

Teamchef Luleå
+46 10 25 15 209
Del denne side