Jobba hos Orbicon

Lediga tjänster

Skicka spontan ansökan

Skicka ansökan för examensjobb eller praktikplats 

"Orbiconandan"

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss så glöm uppdrag, projektledning och miljöskulder för en liten stund. Vi vill att du istället fokuserar på det vi kallar för ”Orbiconandan”, värderingar som varit med oss från bolagets start och som vi vill ska följa med oss på Orbicons resa in i framtiden. Genom att vi tillsammans arbetat fram en gemensam värdegrund hoppas vi att det skall göra ett redan starkt gäng ännu starkare, och underlätta för dig som ny medarbetare att snabbt komma in och känna dig som just en i vårt gäng.

Utvecklas med oss

Vi har en vision som lyser upp vägen för oss, och vi har kärnvärden som är vår värdegrund och hjälper oss att ständigt utvecklas i vårt dagliga arbete. Vi har ett tydligt löfte som formulerar vad alla kan förvänta sig av oss. Just däri ligger nyckeln till vår trivsel och framgång – att alltid hålla det löftet.

Orbicons mål

Vill du vara med och bidra till en renare och bättre värld för kommande generationer och samtidigt dela Orbicons mål att vara den främsta experten inom miljömässiga och socialt hållbara lösningar har du kommit rätt. För det går bra för Orbicon i Sverige och därför är vi ständigt i jakt efter nya duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Kanske är du en av dom?

Affärsutvecklande position

Är du senior med expertkunskap inom något specialområde eller mer erfaren och sugen på en affärsutvecklande position kan du med fördel kontakta HR-chefen Maj-Britt Sandström direkt via mail till mbsa@orbicon.se

Spontanansökan 

Om det inte finns något som passar dig just nu under lediga tjänster, kan du alltid skicka in en intresseanmälan med profil och CV till spontanansökan här nedan.

Lediga tjänster

Skicka spontan ansökan

Skicka ansökan för examensjobb eller praktikplats